Narvik vandrerhjem


narvik vandrerhjem

weer westwaarts naar Fiskebl of oostwaarts het in 2007 geopende traject Lofast rijden. De eerste 15 km draagt de weg zowel het wegno. Helaas regent het, dus vlug maar door. Nordland kent drie districten: Vestfinnmark st-Finmmark en Indre Finnmark. Dit is een oud Noors woord dat de diepblauwe kleur in contrast met de witte ditt apotek trondheim sneeuw beschrijft. De overheidspremie behelsde n clausule: de eerste 30 jaar mocht men niet terugkeren.

Lofoten Sommerhotell - Kabelvg, vandrerhjemnarvik vandrerhjem

Kaart : locaties Hurtigruten-haven Havysund - zeestraat Magerysund - Hurtigruten-haven Honningsvg - uitzichtspunt Noordkaap - Hurtigruten-haven Kirkenes De schepen van de Hurtigruten (die op weg zijn bussruter bergen odda naar Kirkenes bij de Russische grens) ronden de Noordkaap niet. . Het museum en de gallerie trekken jaarlijks.000 bezoekers! Koud kunstje foto: Jean Gaumy lofoten visserij en stokvis De voornaamste bronnen van inkomsten voor de eilandbewonders zijn de visserij en het tourisme. Het openluchtmuseum telt 15 gebouwen die compleet zijn ingericht. . Kaart /maps - locaties Lofoten Aquarium en Vgan kirke in Kabelvg zie hierna Volgt men gewoon wegno.

Er worden rondleidingen gegeven,  en er zijn tal van activiteiten. Het kerkje van Vry is de oudste van Lofoten:  ze werd in 1799 in Kabelvg afgebroken en hier weer opgebouwd. Wikipedia.org Midzomerfeest.


Sitemap